Pomočnici ravnateljice

Pomočnica ravnateljice: ga. Andreja Gimpelj Kovačič

tel.: 04 59 71 603

GSM: 070 554 442

e-pošta: andreja.gimpelj.kovacic@vrtec-trzic.si

 

 

 ——————————————————————————————————————————————————–

Pomočnica ravnateljice: ga. Mojca Lužnik

GSM: 051 256 846

e-pošta: mojca.luznik@vrtec-trzic.si

Po dobrih tridesetih letih dela kot vzgojiteljica sem se odločila sprejeti nov izziv, ki mi ga ponuja mesto pomočnice ravnateljice.

Diplomirala sem na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kamor sem se tudi po diplomi večkrat vračala po nova znanja. V vrtcu ob otrocih sem se tudi sama učila in rastla, misel na vrtec me je večkrat spremljala tudi, ko nisem bila v skupini. Spremljala me je na mojih potepanjih po hribih, zbiranju raznih kamenčkov ob rekah in prebiranju različnih knjig. Pri mojem delu z otroki je bilo vedno v ospredju veselje do druženja z našimi najmlajšimi, radovednost, kaj zmorejo in kaj zmoremo skupaj, ter prijeten občutek ob vseh dosežkih in zmagah, ki smo jih doživljali v skupini, na poti skupne, predvsem pa otrokove rasti. V tem času sem zbrala veliko znanja in izkušenj, ki sem jih povezala v celoto znotraj dela z otoki in njihovimi starši.

Vse to bi želela deliti s sodelavkami in sodelavci, kar mi bo novo delovno mesto tudi omogočilo. Na moji poti pomočnice ravnateljice skrbim za prenašanje znanja in oporo pri delu strokovnim delavkam in delavcem, da bomo skupaj raziskovali nove poti in poskrbeli za dobro počutje otrok, staršev in nas, zaposlenih.  

Dostopnost